2651077037
Τηλέφωνο
Δημ. Χατζή 13
Διεύθυνση
24 Ιούν

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε
η 1η Εκδήλωση παρουσίασης του Κέντρου Στήριξης Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Νομού Ιωαννίνων,
την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ώρα 18:00 στο Κέντρο Εκδηλώσεων Λιθαρίτσια στα Ιωάννινα από Το Διεθνές Κέντρο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη ¨ICSD¨ σε συνεργασία με την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ομιλητές, ο κ. Πανακούλιας Στέφανος Πρόεδρος Διεθνές Κέντρου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, ο κ. Βασίλειος Τσουκανέλης Διευθύνων Σύμβουλος Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, ο κ. Λουκάς Μπρέχας Εκπρόσωπος ΕΤΕΠ, Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, μέλος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ο κ. Γεώργιος Γκωλέτσης Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ο κ. Ευάγγελος Νικολαΐδης Ειδικός Γραμματέας Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.Α.Λ.Ο., και η κα. Δουβίτσα Ιφιγένεια Καθηγήτρια-Σύμβουλος Ε.Α.Π. & συνεργάτης Ειδικού Γραμματέα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Κ.Α.Λ.Ο.
Ακολούθησε συζήτηση με τη συμμετοχή των παρευρισκόμενων ανάμεσα στους οποίους ήταν ενδιαφερόμενοι, εκπρόσωποι εταιρειών ΚΟΙΝΣΕΠ, αλλά και ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Ζωνίδης Κωνσταντίνος.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση.
Τα Στελέχη της ICSD
+302651077037

 

Πρόγραμμα Εκδήλωσης 24.06.2019

Αφίσα Εκδήλωσης 24.06.2019

Post Your Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*
*